O nama

Prvi posrednici u Hrvatskoj.
Od 2010. godine s Vama!

Pa krenimo!
Pitate se sigurno čemu služi naša aplikacija za naručivanje, što je to aplikacija i za koga je namijenjena? Kao dugogodišnji posrednici u Hrvatskoj ( eBay kupovina ) odlučili smo se na pokretanje projekta izrade online aplikacije namijenjene u potpunosti kupcima u Hrvatskoj. Online aplikacija za kupovinu proizvoda na eBay-u funkcionira vrlo jednostavno te je namijenjena za svaku privatnu i poslovnu osobu u Republici Hrvatskoj.

Što dobivate s aplikacijom?
Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše korisnike nas je naučilo što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!
Na tržištu smo od 1. prosinca 2015. godine. ali naš projekt eBay kupovina je već mnogim korisnicima dobro poznat.

Ciljevi u poslovanju
Naš cilj je omogućiti kupcima iz Hrvatske da naruče željene proizvode s eBay-a pomoću aplikacije koja im omogućuje jednostavno naručivanje, bez potrebe korisničkih računa i kreditnih kartica, jednostavno plaćanje u kunama uz 100% sigurnost. Kompletnu uslugu narudžbe, prosljeđivanje uplata do prodavača i dostave proizvoda preuzimamo mi.
U svom bogatom iskustvu imamo preko 50.000 napravljenih narudžbi za naše kupce. Posredništvo opet podižemo na novi nivo u Hrvatskoj i izrazito smo ponosni na aplikaciju za naručivanje s eBay-a koja je kao takva jedinstvena u ovom dijelu Europe. Prvi smo registrirani posrednik za eBay kupovinu u Hrvatskoj s toga smo najveća i najiskusnija tvrtka koja se bavi posredništvom pri narudžbi proizvoda. S godinama smo se razvijali i učili, ponekad i griješili ali na vrijeme ispravljali greške a sve u cilju da svi naši kupci budu zadovoljni obavljenom kupovinom.

Inovativne mogućnosti plaćanja
Da li ste znali da jedino naši korisnici mogu kupovati na eBayu do 24 rate bez kamata? Polovicom 2018. godine uvodimo novi način plaćanja proizvoda na eBay-u. Građanima i poslovnim korisnicima omogućujemo hrvatskim debitnim i kreditnim karticama kupovinu do 24 rate bez kamata. Više o načinima plaćanja možete saznajte ovdje

Vodeći posrednici u Hrvatskoj

Od 2010. godine dostupni u kao prvi posrednici specijalizirani za eBay. Više od 50.000 narudžbi.

Čekamo Vas na sastanku

Posjetite nas u našim uredima u Zagrebu. Informirajte se, preuzmite, napravite ili uplatite svoju narudžbu.

Za fizičke i pravne osobe

Naše usluge koriste privatne i državne tvrtke, fakultet i državne institucije širom Republike Hrvatske.

Jednostavan uvoz robe

Na zahtjev, obavljamo uvoz robe, te ju šaljemo HP express-om. Dostupan R račun za pravne osobe.

Podrška kakvu očekujete

Radnim dan od 09h-18h, garantirana dostupnost podrške na 5 kanala svim postojećim i novim korisnicima.

Garantiran povrat novaca

Vaša uplaćena sredstva su sigurna ako roba ne stigne i 30 dana nakon isporuke zatražite povrat novaca.

Naše zanimljive brojke

0
Registriranih
korisnika
0
Napravljenih
narudžbi
0
Godina
iskustva
0
Kanala
podrške

Što naši korisnici vole
naručivati?

700 milijuna proizvoda je trenutno dostupno u aplikaciji za
naručivanje s dostavom u Hrvatsku. Svaki naš korisnik
pronađe nešto za sebe, bez obzira da li on bio fizička ili
pravna osoba.

Odjeća, obuća, mobitel dodaci, potrošni materijal, tehnički proizvodi

60%

Proizvodi za poslovne svrhe, oprema za vozila, kozmetika

30%

Oprema za kuću, dom, vrt, rezervna oprema, specijalni proizvodi

10%

Riječ djelatnika

Matija DolečkiVoditelj korisničke podrške
"Kvalitetna podrška je jedna od najbitnijih stvari zašto korisnici biraju narudžbe našim posredništvom."
Sabina PavkovićAdministrator narudžbi
"Svaka narudžba prolazi detaljan pregled kako bi se osigurala najviša razina zaštite naših korisnika. Sigurnost u isporuku plaćenih proizvoda nam je prioritet."
Dalibor MirkovićVoditelj sigurnosnih sustava
"Aplikacija za naručivanje koju dnevno koristi više od 110.000 korisnika u Hrvatskoj i BiH, mora raditi bez greške te cijelo vrijeme od eBay servera dobivati najtočnije rezultate sukladno Vašim pretragama."
Elma Šalović - IvićCommunity manager
“Volimo što nas pratite na društvenim mrežama i koristite popuste i pogodnosti koje objavljujemo. Vaša svakodnevna aktivnost nam je najbolji pokazatelj Vašeg zadovoljstva.”
“Prije 7 godina, znao sam da postoji način približiti eBay fizičkim i pravnim osobama u Hrvatskoj. Danas znam da smo napravili dobru stvar koja je pomogla građanima u online kupovini i povećala promet mnogim našim poslovnim korisnicima.”
Dominik Pintarić, voditelj poslovanja u Hrvatskoj

S nama vole raditi...

Upoznali ste nas, upoznajmo mi Vas!

Svakodnevno se trudimo graditi povjerenje s postojećim i novim korisnicima te je našu kvalitetu u Hrvatskoj prepoznalo više od 110.000 privatnih i poslovnih korisnika koje redovito na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj bazi naručuju s eBay-a, nikad lakše i nikad jednostavnije. Pridružite im se!

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.