Načini dostave

Biraj onaj koji ti najviše odgovaraZnamo da ponekad naši korisnici nemaju vremena niti volje odlaziti u poštu preuzimati paket po paket. Zato Vam nudimo uslugu prikupa pošiljaka u naše centralno skladište.

Prilikom slanja narudžbe, u košarici odaberite uslugu dostave u e.Bay.hr centralno skladište i na taj način budite sigurni da će sve pošiljke iz Vaše narudžbe biti pravovremeno te pažljivo prikupljene i sortirane na police našeg centralnog skladišta. Po primitku zadnjeg proizvoda iz narudžbe, putem kurirske službe Overseas isporučiti ćemo Vam cijelu narudžbu u jednom paketu unutar jednog radnog dana od slanja.
Kada Overseas pošiljka krene prema Vama, dobiti ćete informaciju na email.

Cijena prikupa pošiljaka je samo 5 kuna po proizvodu iz narudžbe a cijenu slanja Overseas pošiljke plaćate dostavljaču u gotovini.


Tablica iznosa troškova dostave u slučaju korištenja usluge prikupa pošiljaka - Dostava u e.Bay.hr skladište
 
Težina paketa Cijena dostave
do 1 kg 35,00
od 1,01 kg do 2 kg 40,00
od 2,01 kg do 5,00 kg 46,00
od 5,01 kg do 10,00 kg 51,00
od 10,01 kg do 20,00 kg 55,00
od 20,01 kg do 31,50 kg 60,00

*cijene su izražene u kunama
*navedena cijena se odnosi za 1 paket

Korisnici koji u Aplikaciji za naručivanje označe da žele uslugu prikupa pošiljaka, automatski prilikom naručivanja će im se obračunati naknada od 5,00 kuna po proizvodu za trošak prikupa pošiljke. Korisnici plaćaju dostavu narudžbe sukladno gornjem cjeniku, gotovinom kuriru Overseas dostavne službe.

Potpuno besplatno obavite registraciju u Aplikaciju za naručivanje i odmah započnite koristiti naše usluge.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.