Checkpoint shipping

Za proizvode koji se ne šalju u HrvatskuPreviše puta ste se susreli s proizvodom kojeg bi voljeli naručiti ali ga prodavač ne šalje u Hrvatsku? Našom novom Checkpoint shipping uslugom tome stajemo na kraj. Ugovorena partnerska skladišta s kojima surađujemo u Engleskoj i Njemačkoj su spremna preuzeti Vašu pošiljku poslanu iz Europske unije, te nakon preuzimanja ju proslijediti na Vašu adresu u Hrvatsku.

Princip naručivanja proizvoda s oznakom Checkpoint shipping
Uz proizvod koji se ne šalje direktno u Hrvatsku, a prodavač ga želi poslati u jedno od naših partnerskih skladišta, biti će prikazane zelene oznake DE i/ili UK. Ovisi koja oznaka Vam se prikaže, u to partnersko skladište željeni proizvod se može isporučiti.

Kako izgledaju te oznake možete vidjeti u nastavku


Pogledajte kako u web i Android aplikaciji izgledaju proizvodi koji se naručuju uz Checkpoint shipping uslugu.

Kada se odlučite za narudžbu proizvoda koji se isporučuje uz Checkpoint shipping uslugu, jednostavno pošaljite narudžbu kao za svaki drugi proizvod a po zaprimljenoj narudžbi mi ćemo Vas kontaktirati s informacijom o cijeni dodatne poštarine ( od partnerskog skladišta do Vaše adrese u Hrvatskoj ). Tek, i ako pristanete na cijenu Checkpoint shipping usluge, Vašu narudžbu ćemo odobriti i poslati Vam podatke za plaćanje.
Nažalost trenutno ne postoji mogućnost automatiziranog izračuna cijene poštarine od partnerskog skladišta do adrese isporuke u Hrvatskoj.

Napomena za korisnike koji žele platiti kartičnim putem: Molimo Vas da nas kontaktirate prije slanja narudžbe kako bi za proizvod za koji se plaća Checkpoint shipping usluga, dodali tu naknadu u Vašu košaricu.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.