Blog

Uvijek zanimljivi i aktualni članci

Privremeno ukinuto plaćanje carina i PDV-a na uvoz medicinske opreme iz trećih zemalja

Komisija je danas odlučila odobriti zahtjeve država članica i Ujedinjene Kraljevine da privremeno ukine plaćanje carina i PDV-a na uvoz medicinskih proizvoda i zaštitne opreme iz trećih zemalja kako bi pomogla u borbi protiv koronavirusa. Tako će se olakšati financijski teret nabave medicinske opreme koju liječnici, medicinsko osoblje i pacijenti očajnički trebaju.

Uredna isporuka pošiljaka iz Kine i azijskih zemalja

U zadnjih 10-tak dana u potpunosti se normalizirala isporuka pošiljaka iz Kine i ostalih azijskih zemalja. U nastavku ovog bloga, saznajte sve bitne informacije za vas kao našeg korisnika.

Obavijest Hrvatske pošte o obustavi isporuke pošiljaka iz Kine radi koronavirusa

31.01.2020. godine na internetskim stranicama Hrvatske pošte je objavljena obavijest, citat: "Hrvatska pošta zaprimila je informaciju od zrakoplovnih prijevoznika KLM-a, Lufthanse LH i Turkish Airlinesa kako radi prevencije opasnosti od širenja koronavirusa letovi iz Narodne Republike Kine prema Republici Hrvatskoj neće prometovati do daljnjeg što će utjecati na uobičajeno poštansko poslovanje u razmjeni pošiljaka.". Da li je to baš tako, predlažemo korisnicima da pročitaju naše mišljenje i zaključke u nastavku ovog članka.

Pošta više ne smije naplaćivati 4,50 kune za uručenje malih paketa

Odlukom HAKOM-a od 18. rujna 2019. godine KLASA: UP/I-344-07/19-02/04, URBROJ: 376-05-19-6, zabranjuje se Hrvatskoj pošti d.d. primatelju naplaćivati uručenje malog paketa u iznosu od 4,50 kune. Hrvatskoj pošti d.d. nalaže se da u roku od 8 dana prestane obavljati navedenu naplatu po rješenju, u protivnom će se odgovornoj osobi izreći novčana kazna u iznosu od 50.000,00 kuna. U slučaju daljnjeg neispunjavanja obveze, izreći će se druga, veća novčana kazna.

Na našem radaru: Mara Hoffman

Ime Mara Hoffman je sinonim za svijetle, prekrasne kupaće kostime koji izazivaju divljenje ljepotom uzoraka koji će vam dati drugu dimenziju uživanja na plaži. Funkcionalni i odlično dizajnirani kostimi; sjajni, kaleidoskopski uzorci i prekrasne, bezvremene palete boja koje ostaju u modi iz sezone u sezonu.

Bogato iskustvo u naručivanju proizvoda s eBay-a za naše kupce, naučilo nas je što kupcima u Hrvatskoj treba. Treba im jednostavni način naručivanja, plaćanja i kvalitetna podrška. S nama - imate to sve!

I na kanalima


Načini plaćanja

X

Zabrana kopiranja

Tekstualni i slikovni materijal ove web stranice je vlasništvo tvrtke DOPI GRUPA j.d.o.o., te je kao takav zaštićen od kopiranja.